Kliničko-bolnički centar „Bežanijska kosa“ je savremeno organizovana, dijagnostičko-terapijski efikasna zdravstvena institucija, koja pruža kvalitetnu zdravstvenu zaštitu na nivou najboljih evropskih standarda.

Kliničko-bolnički centar obavlja visokospecijalizovanu specijalističko-konsultativnu polikliničku i stacionarnu zdravstvenu delatnost na tercijarnom nivou, a za stanovništvo grada Beograda i zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou, iz više grana medicine. Nosilac je razvojnih programa u medicini i zdravstvenoj zaštiti i implementacije novih dijagnostičkih i terapijskih postupaka. KBC „Bežanijska kosa“ je i baza visokokvalitetne medicinske edukacije.

Kliničko-bolnički centar obavlja i obrazovnu i naučno-istraživačku delatnost u skladu sa zakonom.

KBC Bežanijska kosa

Bolnica vašeg poverenja


KBC ”Bežanijska kosa”
Bežanijska kosa bb
11080 Beograd, Srbija
(011) 30 10 777


Kontaktirajte nas
  • Telefonom: (011) 30 10 777

Welcome to medicenter

Kliničko-bolnički centar (KBC) danas obavlja visokospecijalizovanu specijalističko-konsultativnu polikliničku i stacionarnu zdravstvenu delatnost na tercijalnom nivou, a za stanovništvo grada Beograda i zdravstvenu delatnost na sekundarnom nivou, iz više grana medicine.

Our Motto

The mind has great influence over the body and maladies often have their origin there.

— John Doe Molicere

Our Features

There's lots of people in this world who spend so much time watching their health that they haven't the time to enjoy it.

— Josh Billings
  • Cras rutrum leo at odio volutpat id blandit fugiats?

  • Donec fermentum porttitor nunc amet gravida?

  • Aenean faucibus sapien a odio varius?

  • Donec pulvinar lectus quis laoreet vestibulum?

Why Choose Medicenter?

Nema rezultata za