Клиничко-болнички центар „Бежанијска коса“ је савремено организована, дијагностичко-терапијски ефикасна здравствена институција, која пружа квалитетну здравствену заштиту на нивоу најбољих европских стандарда.

Клиничко-болнички центар обавља високоспецијализовану специјалистичко-консултативну поликлиничку и стационарну здравствену делатност на терцијарном нивоу, а за становништво града Београда и здравствену делатност на секундарном нивоу, из више грана медицине. Носилац је развојних програма у медицини и здравственој заштити и имплементације нових дијагностичких и терапијских поступака. КБЦ „Бежанијска коса“ је и база висококвалитетне медицинске едукације.

Клиничко-болнички центар обавља и образовну и научно-истраживачку делатност у складу са законом.

КБЦ Бежанијска коса

Болница вашег поверења


КБЦ ”Бежанијска коса”
Бежанијска коса бб
11080 Београд, Србија
(011) 30 10 777


Контактирајте нас
  • Телефоном: (011) 30 10 777

Welcome to medicenter

Kлиничко-болнички центар (КБЦ) данас обавља високоспецијализовану специјалистичко-консултативну поликлиничку и стационарну здравствену делатност на терцијалном нивоу, а за становништво града Београда и здравствену делатност на секундарном нивоу, из више грана медицине.

Our Motto

The mind has great influence over the body and maladies often have their origin there.

— John Doe Molicere

Our Features

There's lots of people in this world who spend so much time watching their health that they haven't the time to enjoy it.

— Josh Billings
  • Cras rutrum leo at odio volutpat id blandit fugiats?

  • Donec fermentum porttitor nunc amet gravida?

  • Aenean faucibus sapien a odio varius?

  • Donec pulvinar lectus quis laoreet vestibulum?

Why Choose Medicenter?

Нема резултата за