Поздравна реч организатора

Добродошли у Школу ехокардиографије КБЦ ”Бежанијска коса” која ће се одржати у 26. марта до 27. маја 2018. године, у КБЦ ”Бежанијска коса”, у Београду.

Ова школа наставља традицију КБЦ ”Бежанијска коса” да буде препозната на пољу едукације у ехокардиографији. Прва школа ехокардиографије је у КБЦ ”Бежанијска коса” почела у организацији КБЦ-а и Удружења за ехокардиографију, а огромним залагањем Проф. Мирјане Кротин. Петнаест година касније, срећни смо што настављамо традицију едукације из области ехокардиографије.

Основни циљ школе је да свима који желе да се баве и активно изводе ехокардиографију приближи ову, данас би већ могли рећи, кардиолошку методу, без које је дијагностика у кардиологији просто незамислива. Школа је замишљена као интерактивна едукација, са теоретским предавањима, приказима најинтересантнијих случајева са којима се ехокардиографисти срећу у свакодневној пракси и наравно са практичним делом обуке полазника.

На крају школе, предвиђено је полагање исипта који представља симбиозу теоријског и практичног знања полазника, а полазници ће бити оспособљени за обављање ехокардиографског прегледа и тумачење ехокардиографског налаза.

Клинички асистент. др сц. мед.
др Марија Здравковић, MD, PhD, FESC
КБЦ ”Бежанијска коса”, директор

Цена котизације је 130.000,00 динара, а уплату можете извршити на рачун број 840-633667-36.

Пријављивање за школу можете обавити на овој страни.

Више информација можете да добијете од ВМС Весне Ћирковић на број телефона +381 64 811 4259 или адресу електронске поште cirkovic.vesna@bkosa.edu.rs.

Преузимање докумената

КБЦ Бежанијска коса

Болница вашег поверења


КБЦ ”Бежанијска коса”
Бежанијска коса бб
11080 Београд, Србија
(011) 30 10 777


Контактирајте нас