• Нови сајт КБЦ ”Бежанијска коса”

  Поштовани посетиоци,

  Данас смо пустили у рад нови сајт установе. Сајт је у потпуности редизајниран и окренут пацијентима како би могли да добију тачне и релевантне информације везане за долазак и боравак у установи у току свог лечења.

  Надамо се да ће ваш ваша посета нашем сајту да донесе очекиване резултате, а то је да на лакши и бржи начин дођете до вама потребних информација.

  Уколико имате неких питања или предлога везаних за сајт, молимо вас да нам се обратите путем контакт форме (за коју линк можете наћи овде или са десне стране на овој страници). Унапред се захваљујемо на свакој тако добијеној информацији.

  Сајт је жива ствар, па ћемо тако да се потрудимо да у наредном периоду додамо још садржаја намењених пацијентима, а може доћи и до промена у постојећим садржајима.

  Такође, сајт је израђен коришћењем модерних технологија и прилагођен за преглед како на компјутерима, тако и на преносним уређајима (таблетима, телефонима). Уколико имате некаких проблема приликом посете сајту, молимо вас да нам исте пријавите путем контакт форме (за коју линк можете наћи овде или са десне стране на овој страници), како би отклонили узроке и побољшали квалитет искуства посете нашем сајту.

  Хвала на посети и надамо се да ћете наћи информације које су вам потребне.