Poštovani,

KBC „Bežanijska kosa“ je državna bolnica univerzitetskog karaktera u kojoj se pored lečenja obolelih, što je naš najvažniji zadatak, odvija stalna edukacija studenata, lekara, medicinskih sestara i drugih zdravstvenih radnika, kao i značajan naučno-istraživački rad.

Nas skoro 1.000 zaposlenih je veoma ponosno na istorijat nastanka i razvoja ustanove, ali svesno da samo svakodnevnim istrajnim i savesnim radom možemo biti bolnica od Vašeg poverenja. To je naš moto već dugi niz godina!

Umesto neprikladne dobrodošlice u bolnicu, želim da Vam kažem, ako već morate u bolnicu, verujem da ste na dobrom mestu. Verujem da svi mi zaposleni činimo sve u svojoj moći da Vama, koji ste se opredelili da kod nas koristite zdravstvenu zaštitu, to bude što prijatnije i korektnije, na najvišem profesionalnom nivou.

Koristite Vaša prava iz zdravstvenog osiguranja i mehanizme njihove zaštite, koji su u KBC veoma razrađeni, o čemu se možete informisati i na ovom sajtu.

Sajt služi Vašem što boljem informisanju i zato molim da mi sve sugestije za njegovo poboljšanje i unapređenje napišete ovde.

Želim Vam dobro zdravlje i ličnu sreću.

VD Direktor ustanove

Doc. dr Marija Zdravković specijalista interne medicine – kardiolog

KBC Bežanijska kosa

Bolnica vašeg poverenja


KBC ”Bežanijska kosa”
Bežanijska kosa bb
11080 Beograd, Srbija
(011) 30 10 777


Kontaktirajte nas
  • Telefonom: (011) 30 10 777